Menu

Karrebæk IF Fodbold har fået ny formand

image
Jesper Rock Reinbach
14. oktober 2018 kl. 17:43
Freddy Lindahl er ny formand i fodboldklubben...

Ved det seneste bestyrelsesmøde valgte Rune Skovmand at fratræde posten som formand for Karrebæk IF's fodboldafdeling efter halvandet år på posten. Ved samme møde blev det vedtaget at Freddy Lindahl overtager posten som formand.

Freddy er kendt af især ungdomsafdelingen, da han i et par sæsoneer har været ungdomstræner i Karrebæk IF. Dog vil vi gerne præsentere vores nye formand for resten af foreningen, så herunder er der et lille skriv om Freddy - lavet af Freddy selv :-) 

 

Freddy om Freddy:

Min ”karriere” som frivillig startede i 1983, hvor jeg trænede piger i håndbold i Kalvehave GF. Siden hen er det blevet til mange hold i fodbold i Stensved, Herlufsholm og nu Karrebæk IF. I en periode på omkring 3 år var jeg en del af bestyrelsen i Stensved Fodbold, som sekretær og i en kort tid næstformand.

Min drivkraft i frivilligt arbejde er det sociale og det at være med til at skabe et behageligt frirum for alle – det gælder både de fysiske rammer, men så sandelig også samværet og det sociale mellem spillere, trænere, tilskuere, sponsorer, fans med flere. Forhåbentligt kan jeg være med til at gøre sammenholdet i klubben endnu bedre, skabe lidt bedre fysiske rammer og gennem mit frivillige arbejde være med at gøre en forskel, så flere vælger Karrebæk IF til.

Det at træne de helt små årgange er altid en fornøjelse – især at se hvordan børnene udvikler deres fodboldevner, og socialt og personligt over de sæsoner, som jeg har med dem at gøre.

Jeg er uddannet bankmand og er ansat som økonomisk rådgiver. Er gift for anden gang og har to teenagebørn, der dyrker henholdsvis fodbold og ballet. De er faktisk allerede nu gået i deres fars fodspor og er trænere begge to.

 - Freddy Lindahl

 

Der skal lyde tak til Rune for hans indsats som frontfigur for Karrebæk IF Fodbolds bestyrelse, samt et stort velkommen til Freddy!

Luk