Menu

KIF'er nomineret til Årets Leder ved Mærk Næstved Sport Awards 2020

image
Jesper Rock Reinbach
01. marts 2020 kl. 11:54
Lasse Hansen er blandt tre nominerede i den fornemme kategori...

Vi har for nylig fået den dejlige besked; at vores allesammens Lasse Hansen er nomineret til Årets Leder ved Mærk Næstved Sport Awards 2020. Om prisen skrives der, at den går til: "En leder der er gået forrest for at skabe de bedste vilkår for sin klub eller forening, eller som på anden måde har markeret sig positivt."
...og det må man sige, passer fuldstændig på Lasse! Igennem mange år har Lasse været en del af Karrebæk IF - både som spiller, bestyrelsesmedlem, træner, holdleder og praktisk alt-mulig-mand, og han er på mange måde indbegrebet af det man kalder en klubmand.

Mærk Næstved Sport Awards afholdes i år d. 5. marts. Det foregår i Herlufsholm Idrætscenter, hvor aftenen bl.a. indeholder:

  • Vores danske mestre i Næstved kommune skal hædres.
  • Team Næstved uddeler deres sportslegater.
  • Awards skal uddeles og aftenen bliver naturligvis krydret med top underholdning leveret af vores FANTASTISKE husorkester v/Rasmus Hedeboe og solist Søren Poppe.

Uanset hvordan det går til prisuddelingen, så vil Lasse altid være et klubikon i Karrebæk IF, som vi er enormt stolte af! Tillykke med nomineringen fra hele Karrebæk IF - det er så fortjent!

Luk