Menu

Opslag ang. opstart i Karrebæk IF Fodbold

image
Freddy Lindahl
08. marts 2021 kl. 10:46
Formand Freddy sætter ord på opstarten i 2021...

Vi har savnet dig og dine holdkammerater og glæder os helt enormt til at se jer alle igen, grine sammen, få sved på panden og mærke det helt særlige sammenhold, der findes i fodboldklubben.
Selvom vi nu endelig kan mødes igen, så skal vi stadig huske på COVID-19. Så derfor bliver genstarten ligesom i sidste år med mindre grupper, fokus på grundig afspritning og rengøring, samt afstand, hvor det kan lade sig gøre. Heldigvis er det nu ikke længere helt nyt for jer, og I kender derfor allerede til nogle af reglerne, ellers kan i finde dem her.

Vi glæder os umådeligt meget til igen at kunne skabe gode, trygge og fællesskabende rammer for alle klubbens medlemmer. Selvom vi endnu ikke vender tilbage til fodbolden helt, som vi kender den fra før Corona, så er dette et stort skridt på vejen, og vi er sikre på, at vi ved fælles hjælp kan sikre en god, tryg og sjov opstart. Så find støvlerne frem igen, skriv til dine holdkammerater og lad os alle mødes og fejre, at vi igen må dyrke verdens sjoveste idræt SAMMEN.

Vores seniorer træner et par gange om ugen under ledelse af cheftræner Glenn Darlie. Det forlyder at mange har holdt sig i god form henover vinteren. Vi hilser et par hjemvendte spillere retur samt alle de nye ansigter. Hvis du er interesseret i at spille med på serie 2 eller serie 4, så henvend dig til cheftræner Glenn Darlie.
Vi leder stadig efter den rette person til at stå for vores unge Serie 4-hold. Tøv ikke med at kontakte Seniorformand Jesper Reinbach, hvis du vil høre mere.

Vores U13 er så småt gået udenfor, da indendørstræning desværre ikke er muligt lige nu. De vil indtil videre træne en gang om ugen – torsdag fra 18.00-19.30. Mød bare op, så tager Oliver og Magnus godt imod.

Desværre er det for koldt for vores helt små poder til Leg med Bold, og vi afventer lige lidt mere varme inden vi starter udenfor. Men det er helt sikkert at vi starter lige omkring påske, så følg med her på siden. Der kommer opslag, når vi starter.

De helt gamle på vores veteranhold er også kommet på græs igen og vil fremover være at finde på banerne tirsdage fra 18.30.

Myndighedernes og Fodboldunionens retningslinjer overholdes og følges nøje, så vi hele tiden kan tilpasse os, hvis der skulle komme ændringer.

Luk