Menu

Skrivelse fra bestyrelsen

image
Freddy Lindahl
22. april 2020 kl. 21:00
Vedrørende kontingentet for 1. halvår 2020...

Kære medlem af Karrebæk Fodbold.

Først og fremmest håber vi, at du og din familie er ved godt mod og styrer uden om den epidemi, som hærger i øjeblikket - og som samtidig er årsag til, at vi ikke kan nyde fællesskabet på og omkring fodboldbanerne.

I Karrebæk Fodbold følger vi myndighedernes anbefalinger, og derfor er alle aktiviteter stoppet indtil d. 10. maj. I skrivende stund er der ikke meldt mere ud, og vi ved derfor ikke, hvad fremtiden bringer og hvornår vi må genoptage fodboldspillet.

Vi i bestyrelsen har valgt at sende opkrævning af kontingent ud, selvom der ingen aktivitet er lige nu - dog er kontingentet reduceret med 50%. Årsagen til at vi fastholder opkrævningen af kontingent, skyldes at beløbet dækker fra nytår til sommer, og dermed noget af den allerede overståede indendørssæson, samt den vinteropstart som vores ældste årgange har haft.

Grunden til at vi kan nøjes med det reducerede kontingent, er at vi nyder stor opbakning fra vores Fodboldvennerne, der under denne specielle situation har lovet at ville dække eventuel manglende indtægt i 2020.

Vi vil gerne opfordre til, at du støtter vores sponsorer, da de støtter os! Og kender du nogen, som ønsker at støtte Karrebæk Fodbold på den ene eller anden måde, så lad os det meget gerne vide. Vi har f.eks. stadig plads til flere bandereklamer på vores stadion.

Vi håber, at betalingsfristen vil blive overholdt, da det vil bidrage til en hurtigere opstart for alle, når vi skal i sving igen.

Vi savner jer alle og livet på banerne, og vores håb er, at vi snart kan ses igen til mange dejlige timer sammen.

De bedste hilsner,
Bestyrelsen for Karrebæk Fodbold.

Luk