Menu

Cheftrænerens hjørne

image
Glenn Darlie
15. november 2019 kl. 14:20
Glenn sætter ord på den første halvsæson i KIF...

Så er det blevet tid til at evaluere lidt på efterårs-sæsonen, og mit første halve år i klubben som cheftræner. Jeg syntes der er mange positive elementer som vi kan bringe med videre til vi starter op i februar måned, og så er der en del områder vi stadigvæk skal udvikle os på.
Vi har fået skabt en god/sund trænings kultur, hvor fremmødet til træning er stort. Hvis man vil spille kampe i weekenden, så er det også nødvendigt at man træner. Spillerne er træningsparate og yder nogle gode træningspas med god/høj intensitet. Dette gør også at vi kan se en udvikling i de ting som vi gerne vil, og den måde vi gerne vil spille på stille og roligt sætter sig mere og mere i spillerne. Vi rykker os hele tiden hen imod at spillet og holdet udvikler sig i den rigtige retning.
Derudover så skal spillerne også vende sig til ny træner, nyt system og en ny måde at gøre tingene på. Dette er en proces, og der skal spillerne igen have ros på den måde tingene bliver grebet an på.

Jeg syntes ikke at vi har opnået det antal point, som vores spil har berettiget os til, men det har i det store hele været selvforskyldt - og tabellen lyver jo som sagt aldrig. Alle kampene har været tætte, og de kampe vi har tabt har de fleste være med 1 mål, og vi er på ingen måde blevet udspillet/udstillet i nogle af vores kampe.
Vi må indse at gule kort har store konsekvenser i kampene (10. minutters udvisning) og her skal vi være klogere/bedre end vores modstandere til at undgå unødvendige gule kort når kampene ligger på vippen. Vi skaber et hav af chancer i stort set hver kamp, hvilket jo er positivt, men vi skal også sparke den i kassen.
Får vi rettet op på disse ting og spillerne foresætter det hårde arbejde og store engagement, er jeg sikker på der ligger massere af point og venter i forårs-sæsonen, for spillere har i hvert fald niveauet!

I ønskes en glædelig jul og et rigtig god nytår.

-Glenn Darlie.

Luk