Menu

Glenn Darlie er ny cheftræner i Karrebæk IF

image Formand Freddy Lindahl og cheftræner Glenn Darlie.
Jesper Rock Reinbach
30. juni 2019 kl. 22:00
Tidligere divisionsspiller overtager tøjlerne for klubbens seniorer...

Karrebæk IF er meget stolte over at kunne præsentere Glenn Darlie som ny cheftræner i Karrebæk IF! Der er stor tiltro til at han er manden, som sammen med 2.-holdstræner Anders Hejn og klubbens spillere, kan tage de næste store skridt mod succes.

Glenn er en ambitiøs træner, som tager masser af erfaring med sig. Han har spillet i Brøndby IF i sine ungdomsår, og har senere hen spillet ca. 200 divisionskampe for henholdsvis Næstved IF, AB, FC Roskilde og Herlev IF. De sidste 4 år år har Glenn været spillende assistent i Herlufsholm GF på klubbens 1.-hold, der har huseret i Sjællandsserien og Danmarksserien.

Herunder er der et lille portræt om vores nye cheftræner.

Alder:
34 år

Civilstand:
Bor sammen med sin kæreste og datter i Næstved.

Job:
Driver Din forsikringsmæglers afdeling i Næstved, sammen med 3 partnere. 

Tidligere klubber:
Næstved IF, AB, FC Roskilde, Herlev IF og Herlufsholm GF.

Hvad kan vi forvente fra dig som træner:
"Jeg er en person med et højt humør, og jeg er dedikeret i de ting, som jeg involverer mig i. Det skal være sjovt at spille fodbold, og vinde fodboldkampe! Folk skal holde de aftaler der bliver lavet, og respektere hinanden, både på banen og udenfor.
Den spillestil som jeg står for, er fremadrettet og angrebslysten fodbold:
- Lægge højt pres med hele holdet.
- Erobre bolden tæt på modstanderens mål.
- Søge hurtig afslutning efter erobring på sidste 1/3-del.
- Være boldbesiddende og tålmodige fase 1 og 2.
Min ambition vil altid være at udvikle kollektivet og de enkelte spillere, så vi kan spille med hvor det er sjovt i rækken hvert år."

Hvorfor har du valgt Karrebæk IF:
"Jeg har valgt KIF, da jeg føler det er en klub med de rette værdier. Det sociale bliver vægtet højt, samtidig med man ønsker at udvikle klub og spillere på samme tid. Jeg har det indtryk at det er en klub, hvor tingene stadigvæk skal være seriøse, og at man gerne må stille krav til hinanden. Der skal vindes fodboldkampe, via hårdt arbejde og seværdigt fodbold. Jeg ser meget frem til at komme igang og møde truppen, og folkene omkring klubben."

Velkommen til, Glenn! Vi ser frem til at følge dig og gutterne!

Luk