Menu

Mads Halskov Hansen er ny cheftræner i Karrebæk IF

image Her ses Mads Halskov Hansen i aktion for Herlufsholm GF tilbage i 2016
Jesper Rock Reinbach
04. februar 2018 kl. 15:01
Ung og ambitiøs træner overtager roret i KIF...

Klubben har været på udkig efter den helt rigtige profil til at overtage tøjlerne efter et skuffende 2017 - den profil har vi fundet nu! Mads er en ambitiøs og visionær træner, som har mange gode idéer til hvordan en klub som Karrebæk IF kan komme tilbage på sporet, og fortsætte den flotte udvikling som klubben, på nær i 2017, har haft gennem de seneste 5-6 år. Vi er enormt glade for at kunne tilknytte Mads, og glæder os til at se de mange nye tiltag blive ført ud i livet, så fodbolden for alvor kan komme til at trille igen på Car-Center Arena.

Vi bad Mads skrive en lille præsentation af ham selv, så folkene i og omkring klubben kan lære ham endnu bedre at kende - læs med herunder.

Navn:
Mads Halskov Hansen

Alder:
29 år

Familie:
Kæreste og to unger på 1 og 3 år.

Fodbold- og trænerkarriere:

Som spiller:

  • Korup IF(kvalrækken senior)
  • Næstved IF (U19)
  • Næstved IF (1. Division og Danmarksserien)
  • Rishøj Boldklub (Sjællandsserien til 2. Division)
  • Herlufsholm GF (Sjællandsserien og Danmarksserien)

Som træner:

  • Assistent for Jan Faber i Herlufsholm GF i en 3 årig periode.

Hvorfor har du valgt Karrebæk IF:
Jeg har selv spillet på holdet i et års tid nu, og kender derfor en del til klubben. Jeg syntes jobbet var interessant, da jeg mener at klubben kan rykkes rigtig mange procenter ved at få lidt nye input og et sæt øjne som trods alt stadig kommer “udefra”.
Jeg har tidligere spillet på både samme og højere niveau, og føler jeg har en masse at byde ind med, mest af alt på trænerposten, men også med ideer til klubben som helhed.

Målsætning for foråret:
Målsætningen for mig er ganske klar, vi skal væk fra bunden af rækken så hurtigt som muligt. Vi skal ud og have nogle sejre i land, og så snart de kommer, må vi se med 5-6 kampe tilbage om vi skal jagte point for overlevelse, eller vi skal jagte point af en sjovere grund.

Hvordan er du som træner:
Jeg vil sige jeg nok er ret krævende. Jeg forventer mine spillere engagerer sig når de er til stede, og giver alt i kamp og til træning.
Derudover vil jeg gerne spille flot fodbold, det er klart. Men jeg vil klart hellere have 3 rigtig ufortjente point, end hive 1 hvor vi skulle have haft tre, fordi vi skulle spille i trekanter i bagerste geled.
Derudover går jeg meget op i det enkelte menneske, og forventer at den respekt og tro jeg giver til mine spillere, kommer igen i vilje til at slås for mig og resten af holdet.

Luk