Menu

Ændringer i bestyrelsen

image
Jesper Rock Reinbach
29. januar 2023 kl. 13:18

Kære fodboldvenner.

På bestyrelsesmødet d. 26. januar 2023 bekræftede Freddy sin beslutning om at træde ud af Karrebæk IF Fodbolds bestyrelse og tage en pause på ubestemt tid.
Vi vil gerne takke Freddy for hans store indsats igennem de sidste år i Karrebæk IF Fodbold. Han har lagt mange timer og tanker i at skabe endnu bedre forhold for spillere, trænere, frivillige og tilskuere i vores lille lokale klub.

Selvom vi er rigtig ærgerlige over at skulle mangle Freddys kompetencer og gode humør, så har vi forståelse for hans beslutning. Af samme årsag er vi derfor også glade for, at vi ikke siger ”farvel”, men i stedet ”på gensyn”.

Bestyrelsen vil hurtigst muligt række ud til trænere og forældre i Ungdomsafdelingen for at sikre at færdiggørelsen af indendørssæson forløber som planlagt, samt tage hul på forberedelserne til udendørssæsonen som efter planen skal sparkes i gang efter påske. Seniorafdelingen er der hånd i hanke med.

Jeg har heldigvis også en god nyhed med til jer. På ovennævnte bestyrelsesmøde havde Rasmus Hansen sin debut i bestyrelsen. Rasmus spiller med på Karrebæk IF’s førstehold, og er efterhånden blevet en af de mere rutinerede spillere i Seniorafdelingen. Rasmus ønsker at bidrage til den gode udvikling i og omkring klubben, samt sørge for at der er en kort kommunikationsvej mellem bestyrelsen og spillere i Seniorafdelingen. Derfor tog han kontakt til bestyrelsen for at høre mere.
Velkommen til Rasmus – vi er glade for at have dig med ombord.

Skulle der opstå spørgsmål til ovenstående eller har du ligesom Rasmus lyst til at få indflydelse på retningen for Karrebæk IF, er du meget velkommen til at tage kontakt til undertegnede.

På vegne af bestyrelsen i Karrebæk IF Fodbold,
Jesper.

Luk