Menu

Karrebæk IF er nomineret til Sjælland Serie 1 og Serie 2 ‘Efterårets klub’

image
Jesper Rock Reinbach
02. januar 2021 kl. 19:12
Læs klubbens nominering ved LIGABOLD.DK AWARDS 2020 her...

Link til artikel på LigaBold.dk: https://ligabold.dk/nomineret-til-sjaelland-serie-1-og-serie-2-efteraarets-klub-karrebaek/

LIGABOLD.DK AWARDS 2020 | Nomineret til Sjælland Serie 1 og Serie 2 ‘Efterårets klub’: Karrebæk IF
Karrebæk IF er en breddeklub, som drives af et netværk af frivillige. De frivillige ildsjæle, som blandt andet bruger deres tid på bestyrelsesmøder, i vaskekælderen og på træningsbanen, er med til at skabe en klub, hvor der er plads til alle – uanset ambitioner og niveau.
Det sociale aspekt vægtes højt på tværs af alle afdelinger og årgange. Med et begrænset opland, skolelukninger, samt ”konkurrence” med naboklubber, som har mere moderne faciliteter end Karrebæk, så er Karrebæk IF ofte nødt til at være kreative og nytænkende for at skabe et miljø og en klubkultur, som er tillokkende for både nye og eksisterende spillere.
I den kontekst er Karrebæk også beriget af at have et stort netværk af lokale sponsorer, som giver os et økonomisk råderum til at kunne give vores medlemmer gode oplevelser på og udenfor banen.
Deres seniorafdeling består af to hold, og der er cirka 35 aktive spillere. Karrebæks førstehold ligger i øjeblikket i toppen af Serie 2, hvilket historisk set er den højeste placering, klubben nogensinde har præsteret. Andetholdet i Karrebæk er i gang med en svær første sæson i Serie 4, men fortsætter de unge drenge den flotte udvikling, så bliver det mere ”stolpe ind” i foråret.
Spillerne har en god indstilling, og de har sammen med trænerstaben fået skabt en rigtig sund træningskultur, hvor spillerne kommer til træning for at blive bedre, udvikle sig og selvfølgelig; have det sjovt. Karrebæk rykker sig hele tiden som klub, hold og på det individuelle niveau, og denne nominering er endnu et skridt i den rigtige retning.

Du kan stemme på både Karrebæk IF, Glenn og Michael ved at gå ind på LigaBold.dk's Facebook-opslag og sætte et "like" på den kommentar, hvor den nominerede fremgår; https://www.facebook.com/ligabold/posts/10158244357394006

Luk