Menu

Cheftrænerens opdatering

image
Glenn Darlie
07. oktober 2021 kl. 22:02
Glenn Darlie giver en midtvejsstatus...

Vi er inde i en spændende udvikling, hvor flere og flere af de unge spillere, samt nye spillere får spilletid og skal integreres omkring 1.-holdet.

Det er en proces med nye spillere som skal lære hinanden at kende og vende sig til senior-fodbold, samt lære systemet, medspillerne og klubben at kende. Vi udvikler os hele tiden i den rigtige retning som hold, hvilket er det vigtigste, og så skal der nok komme point på kontoen. Det ser spændende ud for fremtiden.

Vi har stadigvæk en stor tilslutning til vores træninger, hvor vi normalt står mellem 20-25 senior spillere hver gang, hvilket giver os mulighed for at dele træningen op med spillerne omkring de respektive hold, og fokusere på de ting vi skal blive bedre til og udvikle på.

Der er plads til sjov og ballade, men spillerne ved godt at når der fløjtes op ved træning eller kamp - så handler det om at vinde og udvikle os som hold og individuelt som spiller.

Vi oplever stor tilgang i vores senior afdeling hvilket er fantastisk, og vidner om at Karrebæk IF er et godt sted at være.

-Glenn Darlie.

Luk