Menu

En legende takker af

image
Jesper Rock Reinbach
06. juni 2021 kl. 09:10
Michael Saxe stopper sin seniorkarriere...

Et af de mest kendte ansigter på Karrebæks 1.-hold gennem de sidste 15-16 år, har nu valgt at takke af for denne gang. Med over 300 kampe og mere end 100 mål for klubbens 1.-hold, har Michael Saxe nu meddelt at han stopper sin seniorkarriere efter denne sæson.

Saxe spillede ungdomsfodbold i Karrebæk IF og startede allerede sin seniorkarriere som 16-årig, hvor klubben befandt sig i Serie 5. På nær en enkelt afstikker til Næstved IF's Danmarksserie-hold, så har Saxe spillet alle sine aktive seniorår i Karrebæk IF. Derfor har han været bærende kraft og primær årsag til, at Karrebæk IF stille og roligt har arbejdet sig op gennem rækkerne og i dag kan kalde sig for en etableret Serie 2-klub. En rejse som han og klubben kan være stolte af!

Michael Saxe spiller sin sidste hjemmekamp på onsdag d. 9. juni kl. 19:00, og sin sidste seniorkamp på udebane lørdag d. 16. juni kl. 11:00.

Vi takker Saxe for hans fantastiske indsats for klubben, og håber at han og hans familie fortsat kan være en del af klubben på den ene eller anden måde. Det kan jo være at Michael får lyst til at spille lidt Old Boys inden længe?

Tak for alle oplevelserne, Saxe! Du er en sand Karrebæk IF-legende!

Luk