Menu

Glenn Darlie er nomineret til Sjælland Serie 1 og Serie 2 ‘Efterårets træner’

image
Jesper Rock Reinbach
02. januar 2021 kl. 19:21
Læs hans nominering ved LIGABOLD.DK AWARDS 2020 her...

Link til artikel på LigaBold.dk: https://ligabold.dk/nomineret-til-sjaelland-serie-1-og-serie-2-efteraarets-traener-glenn-darlie-karrebaek/

LIGABOLD.DK AWARDS 2020 | Nomineret til Sjælland Serie 1 og Serie 2 ‘Efterårets træner’: Glenn Darlie – Karrebæk
Glenn Darlie kom til Karrebæk IF i sommeren 2019, hvor han overtog en stor – men måske lidt uengagerede – gruppe spillere. Med ansættelsen af Glenn håbede Karrebæk på, at de kunne ramme netop dét, som mange seniorklubber gerne vil! At lave et setup, der er lærerigt og udfordrende for de ambitiøse spillere, men hvor der samtidig er plads til alle og fokus på det sociale.
Efter en periode, hvor Glenn lige skulle lure truppen og niveauet i Serie 2 af, og et halvt år uden så meget fodbold på grund af COVID-19, så er der for alvor kommet gang i den i Karrebæk IF.
Glenn er sammen med resten af trænerstaben lykkes med at få skabt en stærk træningskultur, hvor der både bliver svedt og grinet en del – begge dele giver pote, når der er point på spil i weekenderne, hvilket tabellen bevidner i øjeblikket.
Glenn Darlies drenge fører i øjeblikket deres række i Serie 2, og det er med en spillertrup, der nærmest er identisk med den trup, som har ageret elevatorhold mellem Serie 3 og 2 gennem de seneste sæsoner.
Glenn er en rolig, men meget dedikeret og engageret træner. Der bliver kun råbt højt og skældt ud, hvis det er strengt nødvendigt, og i øjeblikket er det heldigvis sjældent. Glenns vindermentalitet smitter og hans evne til at få spillerne til at fokusere på egen indsats er hovedingrediensen i en succesfuld første halvdel af 20/21-sæsonen.
Glenn har som spiller i blandt andet Næstved IF, AB, FC Roskilde, Herlev IF og Herlufsholm GF, prøvet en hel masse. Den erfaring kombinerer han med sin naturlige “fodbold-kløgt” og taktiske talent til at tage mange rigtige beslutninger både før – men især under kampene.
Han har efterhånden udviklet en god evne til at “læse” kampene og ramme de helt rigtige ind- og udskiftninger. Både spillere og bestyrelse er glade for Glenn og hans arbejde.
I de større byer omkring os er man efterhånden også blevet opmærksom på, at der bliver spillet seværdig fodbold og leveret flotte resultater i Karrebæk IF. Glenn fortjener helt sikkert prisen som ‘Efterårets træner’ i Sjælland Serie 1 og Serie 2.

Du kan stemme på både Karrebæk IF, Glenn og Michael ved at gå ind på LigaBold.dk's Facebook-opslag og sætte et "like" på den kommentar, hvor den nominerede fremgår; https://www.facebook.com/ligabold/posts/10158244357394006

Luk