Menu

Glenn Darlie stopper samarbejdet med Karrebæk IF Fodbold

image
Freddy Lindahl
01. december 2022 kl. 20:16

Vi har desværre fået den kedelige besked, at Glenn ser sig nødsaget til at stoppe som cheftræner i Karrebæk IF med øjeblikkelig virkning af hensyn til sin familie.
Det er vi naturligvis rigtig ærgerlige over, da vi havde håbet på at kunne forlænge den nuværende aftale med Glenn, som oprindeligt var planlagt til sommeren 2023. Dog har vi forståelse for Glenns situation og respekterer hans beslutning.

Glenn har sat et par ord på sit farvel – læs dem herunder:

"Tak for 3,5 gode år i KIF, til alle spillere, frivillige og ledere omkring klubben. Det har været en sand fornøjelse at være i.
Jeg har valgt at prioritere familien, da jeg siden mine piger kom til verden har været en del af et trænerteam med alt den tid som det indebærer i forhold til træning, kamp, forberedelser og samtaler med spillere og klub.
Der er et unikt fælleskab i KIF, og dette kommer jeg helt sikkert til at savne at være en del af. Men mon ikke jeg kigger forbi til 3 point engang imellem når tiden tillader det 😉
Jeg er glad for at have været en del af at gennemføre et generationsskifte, og givet en masse spilminutter til de unge drenge på 1.Holdet.
Der har været op- og nedture. Jeg har været en del af den måske bedste placering i serie 2 nogensinde og samtidig en nedrykning der virkelig gjorde ondt. Det er nu en masse dygtige unge spillere som jeg håber arbejder videre og opretholder den gode træningskultur som er så vigtigt for fælleskabet.
Tak KIF😁"

Selve sæsonopstarten er der allerede styr på ift. både booking af kunststofbaner og planlægning af træningskampe. Derfor har vi ro i maven og vil nu bruge lidt tid på at finde den bedst mulige løsning for Karrebæks seniorafdeling. Vi håber at kunne præsentere en løsning for jer inden længe.

Vi takker Glenn for hans store engagement i Karrebæk Fodbold, hvor han har bygget på, så vi nu kan præstere på et ganske højt niveau – både i forhold til træningsindsats, det sociale aspekt, samt det kvalitative output i turneringskampene.
Vi håber selvfølgelig på at Glenn vil kigge forbi fra tid til anden og nyde den gode stemning på Karrebæk Stadion - han er i hvert fald altid velkommen.

De bedste hilsner fra Bestyrelsen.

Luk