Menu

Karrebæk IF forlænger med succestræner

image Foto: Nicolas Ilnov
Jesper Rock Reinbach
11. juni 2021 kl. 22:58
Glenn Darlie fortsætter som Cheftræner til 2023...

Karrebæk IF er enormt glade for at kunne meddele, at vi har forlænget aftalen med Glenn Darlie frem til sommeren 2023!

Om grundlaget for forlængelsen fortæller Glenn følgende;

Jeg trives godt i Karrebæk IF og er glad for samarbejdet med de spillere, trænere og frivillige, der er i klubben. Klubben ønsker også at optimere forholdene for spillerne så materialer, stadion og de små ting i hverdagen er i orden, så jeg skulle egentlig ikke bruge meget betænkningstid i forhold til en forlængelse af samarbejdet.
Derudover så går vi som klub en spændende tid i møde, hvor vi i endnu større omfang skal integrere nogle af klubbens unge talenter i- og omkring 1.-holdet. Det er ingen hemmelighed, at vi har en enormt høj gennemsnitsalder omkring 1.-holdet, så der vil ske et naturligt generationsskifte og det syntes jeg er en spændende proces at være med i.
Vi har allerede rykket os i form af en god træningskultur, hvilket vi også har kunne se på resultaterne det sidste års tid på begge hold. Det skal vi forsat holde fast i.
Min personlige ambition er at vi skal have to hold der spiller med i top 6 hvert år, og som er etableret og stabile hold i henholdsvis Serie 4 og Serie 2.
Derudover så skal vi være en klub hvor vi har det sjovt, men forsat kommer for at blive dygtigere, arbejde hårdt og vinde fodboldkampe, alt sammen med et smil på læben og højt humør.

Vi glæder os til at se Glenn, den resterende trænerstab og spillerne fortsætte det flotte arbejde.

Luk