Menu

Klubmand tiltræder midlertidigt som træner

image
Freddy Lindahl
14. marts 2021 kl. 14:52
Jesper Rock Reinbach er ny træner for Serie 4-holdet...
Efter længere tids søgning efter ny træner til Serie 4-holdet, har klubben måtte erkende at det ikke har været lige så nemt som håbet at finde den rette kandidat. Med en forårssæson der starter om lidt, så er det af største vigtighed at finde en bæredygtig løsning - og den løsning kan vi heldigvis offentliggøre i dag.
Jesper Rock Reinbach har budt sig til som en midlertidig løsning på trænerposten, hvilket bestyrelsen og cheftræneren har takket ja til. Jesper vil tiltræde rollen med det samme og deltager første gang i træningen torsdag d. 18. marts.
De fleste seniorspillere kender allerede Jesper, da han spillet i Karrebæk IF i størstedelen af hans karriere, som han stoppede tilbage 2019. Udover at have deltaget på banen, så er Jesper også i aktiv uden for kridtstregerne. Han sidder med i bestyrelsen som Seniorformand, er ansvarlig for klubbens hjemmeside og SoMe, og så er han også med i Pinse Cup-udvalget.
Så det er en rigtig klubmand, der tager dirigentstokken på Serie 4-holdet - og om den rolle fortæller Jesper følgende:
"Selvom jeg tiltræder som en nødløsning, så har jeg tænkt mig at gå ind i rollen med 100% engagement - og jeg glæder mig til at bruge lidt tid sammen med alle gutterne igen!
Glenn har sammen med spillerne fået skabt en sund træningskultur, og jeg ved at der er rigtig mange unge og dygtige spillere på Serie 4-holdet, så jeg glæder mig til at arbejde med dem. Jeg kommer til at udfordre dem, og forhåbentlig hjælpe med at blive endnu dygtigere - både som individ og som hold. På den helt korte bane skal formen og humøret på plads, så vi er klar til turneringsstart om 4 uger! Herefter gælder det så om at bygge på fra kamp til kamp, og få skrabet nok point sammen til at vi kommer helt væk fra den nedrykningsstreg, som holdet i øjeblikket flirter lidt med.
Som træner kommer jeg til at stille krav til spillerne. Jeg forventer ikke at man spiller over egen evne, men jeg vil kunne mærke at hver enkelt spiller prioriterer holdet og møder op med den rette indstilling til både træning og kamp. Fodboldkampe i serierækkerne vindes i 80% af tilfældene af det hold med den bedste gejst, og derfor er netop dén del et område jeg vil fokusere på.
Om vi skal spille 3-5-2  eller 4-3-3 kan jeg først beslutte mig for, når jeg har set spillerne lidt an. Jeg har en klar ide om hvordan fodbold bør spilles, men jeg synes også at det er vigtigt at se på hvilke spidskompetencer holdet og de enkelte spillere har. Herudover er det vigtigt at der er en sammenhæng i tankerne bag taktikken på tværs af 1. og 2.-holdet. Vi har en bred og stærk seniortrup, og derfor vil der være spillere, som veksler lidt mellem de to hold - og dén overgang skal ikke være for ujævn! Derfor skal jeg selvfølgelig have en god samtale med Glenn om hvordan han ser på tingene.
Efter aftale med bestyrelsen (og min hustru og børn derhjemme) så vil jeg som udgangspunkt deltage i det ugentlige træningspas, der afvikles om onsdagen. Det betyder dog ikke at mandags-træningen er uaktuel i forhold til weekendens holdudtagelse. Jeg sørger for at være i tæt dialog med Glenn, Poul og Lasse, så jeg også ved hvad der foregår de dage, hvor jeg ikke selv er til stede.
Jeg glæder mig til at komme i gang - og jeg håber at drengene er "klar til lidt Rock" ;-)
Vi er glade for at have fundet frem til denne løsning og er sikre på at seniorafdelingen går et rigtig godt forår i møde.
På bestyrelsens vegne,
Freddy - Formand, Karrebæk IF.
Luk